Uși de garaj Arad

Majoritatea ușilor de garaj secționale au în mod standard grosimea panourilor de 40 mm, la exterior fiind tablă de oțel de 0.5 - 0.7 mm, iar umplutura este realizată din spumă poliuretanică pentru asigurarea confortului termic al garajului. Aceste secțiuni sunt construite în general din oțel galvanizat, pentru utilizări repetate și anduranță mare de-a lungul timpului. Construcția eficientă și ingenioasă a ușii secționale asigură robustețe și stabilitate, elemente ce nu se regăsesc la alt tip de uși de garaj, chiar și la dimensiuni superioare celor standard. Datorită acestei tehnologii, pot fi construite uși de garaj cu o deschidere mai mare.

Ușile de garaj secționale se închid în plan vertical, ceea ce înseamnă că spațiul din jurul deschiderii poate fi utilizat. Sunt ideale pentru garajele mai scurte, deoarece permit parcarea vehiculelor chiar lângă ușă. Este, de asemenea, soluția ideală pentru garajele care necesită accesul unor vehicule de mari dimensiuni, într-un spațiu mic.

Pentru fiecare ușă, noi garantăm funcționarea unui număr de 15.000 / 25.000 de cicluri, în funcție de model.

Ușile secționale oferite de noi sunt proiectate să ofere calitate și securitate maximă, cu opțiunea de a fi personalizate după nevoile fiecărui client în parte. În ceea ce privește aspectul și funcționalitatea noi îți punem la dispoziție o gamă variată de modele, culori și accesorii:

- 40 de tipuri de foi de ușă, cu modele și culori variate;
- Posibilitatea incorporării unei uși pietonale, în ansamblul porții de garaj;
- Motorizare fină și silențioasă;
- Izolare termică eficientă;
- Control cu telecomanda sau manual;
- Accesorii diverse, în funcție de necesități.