Automatizări porți și bariere de acces Arad

Automatizarea sistemelor de acces poate asigura confortul controlului de acces, la un simplu buton distanță, cu ajutorul unei telecomenzi. Oferim soluții de automatizare, atât pentru porți batante, cât și pentru porți liniare, cu sisteme de siguranță integrate pentru evitarea oricărui risc, la cel mai bun raport calitate/ preț.

În procesul de dezvoltare a gamei de produse, se pune foarte mare accent pe caracterul fiabil al elementelor din sistem. Programarea și instalarea unităților de comandă, precum și a automatizărilor, se face ușor și rapid, iar kiturile se pot instala în funcție de necesitate, pe stânga sau pe dreapta.

Soluțiile implementate în sistemul de automatizare respectă principii de bază precum siguranța și prevenția riscurilor, cu ajutorul unei tehnologii sigure:

- Sistemul folosit pentru detecția automată a obstacolelor asigură protecție pentru întreaga familie, mai ales pentru cei mici. La întâlnirea oricărui obstacol, motorul schimbă direcția de rulare a porții, pentru a evita un posibil accident
- Deschiderea forțată a porții din exterior, de către persoane neautorizate, este împiedicată de motorul prevăzut cu funcție de autoblocare.
- Pentru a facilita accesul în cazul unei pene de curent, motoarele porților pot fi blocate și deblocate manual, indiferent de poziția în care rămâne poarta.