Uși cu ridicare rapidă Arad

Pentru spațiile industriale și magazinele cu suprafețe mari, ușile cu ridicare rapidă pot fi soluția perfectă pentru compania ta, mai ales dacă ești în căutarea unei opțiuni care să îți ofere și izolație termică și fonică.

Ușile industriale cu ridicare rapidă sunt realizate din PVC și se împart în două mari categorii, după modul de ridicare: uși cu roluire, folosite în interiorul clădirilor și uși cu împachetare, folosite cel mai des pentru exterior. Mantaua ușilor rapide e împărțită pe mai multe segmente și se ridică pe partea de sus a ușii, iar avantajul acestor uși este că pot fi montate în spații reduse, chiar dacă ele sunt folosite cu preponderență în magazine cu suprafețe mari, de tip supermarket, cash & carry sau reprezentanțe auto.

Ușile cu împachetare sunt varianta cea mai folosită pentru exterior, având o viteză de urcare sau coborâre de 1 m/s și o rezistență la vânt de 60 km/h.

Ușile cu roluire se folosesc cel mai des în interiorul clădirilor, având o viteză de urcare sau coborâre de 0.6 - 0.7 m/s, dar ele pot fi folosite și la exterior, deoarece au o rezistență la vânt de 40 km/h.

Reprezentanții noștri îți stau la dispoziție cu soluții personalizate, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune produse, în conformitate cu necesitățile companiei tale.